Likusterien kuulumisia

Joulukuun alkupuolella erotin ilmajuurrutuksen emokasvista omaan ruukkuunsa. Tässä hieman kuulumisia.

Ilmajuurrutettu latva näytti alkuun aivan hyvältä, kunnes alkoi heikentyä ja kuivua pois. Pitkään yritin saada sen palautumaan, mutta turhaan. 

Melko lohduton näky

Oli ehkä typerää ajatella että ensimmäinen ilmajuurrutus projekti onnistuisi ongelmitta, vaikka hyvähän se on ajatella positiivisesti tulevia toimenpiteitä kunhan muistaa varautua siihen että kaikki ei menekään niin kuin on suunnitellut. 

Emokasvi sen sijaan voi oikein hyvin. Se on pukannut uutta versoa sen verran että on jopa valinnanvaraa! Oon hieman jo langoitellut oksia ja latvaa oikeaan suuntaan mutta muuten kyllä antanut puun toipua rauhassa. 

Kuten kuvista näkee, langoitus on jo huomattavasti parempaa kuin syksyllä vaikka parannettavaa toki vieläkin on. Tämän kohdalla täytyy vähän miettiä etupuolta. Muutama mahdollisuus olisi puun tyveä ja liikettä ajatellen. Istutukseen nyt toki on aikaa mutta näitä asioita on hyvä pähkäillä etukäteen. 

Myöskin toinen fiikuksen (retusa) pistokkaista pääsi isompaan ruukkuun, pieni kaktusruukku oli vähän turhan pieni jos jotain kehitystä mielii tapahtuvan. 

Nyt saa taas olla ruukussaan ainakin vuoden verran, saa nähdä miten ruukkunsa täyttää.

Myöhäiset joulutoivotukset ja oikein mahtavaa alkavaa vuotta kaikille lukijoille, ja pidetään järki päässä rakettien kanssa 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s