Kastelussa ongelmia

Käytin pitkään kastelussa silitysraudan täyttöastiaa apuna. Se oli kätevän kokoinen pieniin paikkoihin ja nokkansa ansiosta tarkka, mutta ongelmana se että täytyy koko ajan olla täyttämässä.

Jokin aika sitten ostin 10 litran kastelukannun ja ajattelin että nyt kastelu helpottuu ja nopeutuu. Nopeutuihan se kyllä, mutta vettä menee tolkuttoman paljon hukkaan ja kannu on todella epätarkka sekä suihku todella epätasainen mistä johtuen maa-aines huuhtoutuu ruukusta pois.

Tarkoituksenani ei missään nimessä ole moittia kyseistä tuotetta vaan se ei vain sovellu omaan käyttööni, normaalina puutarhakannuna varmasti toimiva.

Kastelu onnistuu jos nostan puut maan tasoon mutta turhan työlääksi menee siirrellä puita joka kastelun yhteydessä ja vettä menee vielä enemmän hukkaan. Täytyy kehitellä jonkinlainen kuristin kannun nokkaan jolla virtauksia saisi vähän kevyemmäksi, tai vaihtoehtoisesti omavalmisteinen kannun nokka. Täytyy molempia kokeilla ja todeta kumpiko toimii paremmin, vai toimiiko kumpikaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s